Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaan nieuwsLangebaan licentie? Toch nog geen wedstrijd gereden?

Langebaan licentie? Toch nog geen wedstrijd gereden?

Het wedstrijdseizoen is in volle gang. Het langebaanschema staat op de gewestelijke site. Er zijn ca 900 wedstrijdrijders langebaan, tussen de 8 en 80 jaar, van beginnende pupillen tot de echte cracks. Die 900 wedstrijdrijders zijn niet allemaal tegelijk aan de beurt. Zij zijn verdeeld naar leeftijd en naar niveau in een groot aantal klassen. Je kunt deelnemen aan wedstrijden die passen bij jouw leeftijdsgroep en jouw niveau. Voor de eerste wedstrijden heb je een mail ontvangen, nu moet je het zelf in de gaten houden !!!!.

Lees het laatste nieuws van de wedstrijdinschrijvers hoe digitaal (e-mail) in te schrijven.

* Wil je weten in welke categorie & klasse je thuishoort? Kijk dan hier op de site van HVHW. (je klasse stond trouwens ook op de brief die alle wedstrijdrijders langebaan bij hun abonnement uitgereikt hebben gekregen). Let wel: dit is de aanvangsindeling , Inmiddels zijn er al 14 HVHW-ers gepromoveerd.
De promoties staan op de website van het gewest. De HVHW-ers die promoveren, krijgen bericht van de wedstrijdinschrijvers, doorgaans met informatie over de volgende wedstrijd, in hun nieuwe klasse.

* Vooral voor categorie 5 schaatsers geldt dat het aantal HVHW-ers wat deelneemt best wat groter kan. Als je vorig seizoen nog geen wedstrijd hebt gereden op de Uithof, ben je zeker in deze categorie ingedeeld.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords