Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaan nieuwsInterclub Lansingerland

Interclub Lansingerland

IC-Lansingerland_024_IMG_9502Het was natuurlijk even spannend of de inter-clubwedstrijd gesponsord door  “Eijgenraam Hoogwerkerverhuur” en georganiseerd door Schaatsvereniging Lansingerland wel door zou gaan. Want met deze kou en sneeuwtoestanden op de weg, valt het niet mee om iedereen op tijd op de Uithof te krijgen.

Maar zondagavond om 18.00 uur werd duidelijk dat de wedstrijd maandagochtend om 7.00 uur gewoon door zou gaan. In iedere categorie van pupil A, C1, C2 en B1 kon er 1 deelnemer  meedoen dus HVHW was met 8 deelnemers aanwezig. 

Laura van der Lans (pupil A), Mirjam Stolze (pupil C rijdt als B), Jordy Blokland (pupil A) en Nick van Keulen (pupil B) reden 2x een 500m.

Dione Voskamp (junior C1), Claudia Zuiderwijk (junior C2), Quintes Poortvliet (junior C1) en Yoram Mekking (junior C2) reden 500m en 1000m.

John Moolwijk had de leiding en had per email al de juiste instructies doorgegeven over “waar de schaatsen aan te doen” en hoe je het beste een 1.000 m kan opbouwen.

Het was maandagochtend inderdaad flink koud maar het ijs was goed dus er werden toch wel snelle tijden gereden. John was erg tevreden over de tijden van  de rijders en hoopte stiekem op een beker…maar HVHW werd uiteindelijk 4e als vereniging en haalde 4 individuele prijzen binnen.

Nick van Keulen werd 3e, Laura v.d. Lans haalde een 2e plaats, Quintes Poortvliet maakt grote sprongen dit jaar en werd 1e bij de jonges C1 en Yoram Mekking werd 3e in zijn categorie. De Lekstreek haalde de eerst prijs als vereniging binnen, voor verdere uitslagen zie de site van schaatsvereniging Lansingerland. www.schaatsvereniginglansingerland.nl .

Nog even bij de kerstboom op de foto, het was echt een leuke ochtend zo in de kerstvakantie.

Foto's interclub Lansingerland

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords