Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaan nieuwsLangebaanwedstrijd Dronten

Langebaanwedstrijd Dronten

Thumbnail imageOp zaterdag  15 januari was er een langebaan wedstrijd in Dronten. De HVHW rijders waren:  Anna Wester, Annabel Derwort , Dominique de Beer, Eva den Born , Jesper Voorendt, Laura van der Lans ,Chantal Brederoo , Quincey Ruis , Teun Schouten en Anouk Tjepkema. Als coach was Henri  Seelig er.  De meeste begonnen om 17.00 uur met schaatsen aan te trekken en inrijden.

Als eerste mochten we de 500 meter rijden. In het begin deed de tijdwaarneming een beetje  raar waardoor Laura en Anouk geen tijd hadden en Dominique een tijd had die ze niet had gereden. In de dweilpauze werd Henri opgeroepen om naar de jurykamer te komen. Daar is toen afgesproken dat Laura en Anouk opnieuw mochten rijden. De andere 500 meters gingen goed.

We werden bij de start gefilmd door Marcel, de vader van Laura.  Na de 1000 werd de 1500 gereden, Eva reed hier een pr van 2 seconden! Haar tijd is nu 2.16.97. Aan het einde van de wedstrijd werd er gezegd dat er nog een prijsuitreiking was. Toen iedereen uiteindelijk in het café zat bleek de prijsuitreiking alleen voor een interclub wedstrijd was die tegelijkertijd was gereden. We hebben in het cafe met z’n allen nog wat gedronken een foto gemaakt.  Het was een gezellige dag!

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords