Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaan nieuwsSuccesvol NK voor Steffi Wubben

Succesvol NK voor Steffi Wubben

Thumbnail imageHet NK allround voor junioren vond dit weekend plaats in IJsbaan de Westfries in Hoorn. Hierbij verschenen voor HVHW aan de start Steffi Wubben en Cas van Trierum. De omstandigheden waren erg zwaar door de wind en hierdoor was het ijs niet optimaal waardoor er geen toptijden gereden werden.

Thumbnail imageOp zaterdag werden de 500 en 1500 meter gereden en op zondag de 1000 en aan de hand van het klassement werd bepaald wie de 3 kilometer mocht rijden. De 500 meter pakte goed uit voor Steffi. Ze moest al in rit 7 starten en daarna was het afwachten wat de rest zou rijden. Het was erg spannend maar uiteindelijk een werd het een hele knappe 3de tijd met maar  2 honderdste verschil op nummer 2! De 1500 meter was erg zwaar en daar moest ze genoegen nemen met een 17de tijd. Op het klassement na 1 dag stond ze 8ste. Nu was het hopen op een goede 1000 meter de volgende ochtend om een 3 kilometer te mogen rijden. Deze ging uitstekend met een 5de plaats  en dus goed genoeg om een 3 kilometer te rijden. Hier werd ze uiteindelijk 11de, wat goed genoeg is voor een prachtige 10de plaats in het klassement!
 
Thumbnail imageOok Cas reed een mooi toernooi. In het eindklassement bleef Cas steken op een 18e plaats. Daarmee kon hij helaas niet laten zien dat hij een sterke 3.000 in de benen heeft. Deze afstand was alleen weggelegd voor de eerste 12 in het klassement. Al met al een goed toernooi voor deze twee B1 junioren die zich inmiddels ook geplaatst hebben voor het NK afstanden in maart. Steffi rijdt over 2 weken het NK Supersprint.
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords