Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsOpeningswedstrijd KNSB Cup Shorttrack

Openingswedstrijd KNSB Cup Shorttrack

IMG 4710Sterk optreden HVHW junioren op eerste shorttrackwedstrijd

Afgelopen zaterdag 21 september reden de shorttrackers van HVHW hun eerste wedstrijd in Thialf: de "KNSB Season Opening". Vier junioren namen deel aan de wedstrijd. Ted Dalrymple reed bij de junioren B in het middag programma, Anna Eijsackers, Blanche Cardinal Tremblay en Timo Boersema bij de junioren C in het ochtend programma. Er stond een time trail over 5 ronden en een 1000m op het programma. In de ochtend werden de rijders gecoached door Avalon Aardoom.  (foto: Ted Dalrymple)


Blanche, onlangs van Canada naar Nederland gekomen, moest als eerste starten van de HVHW-ers. Haar Time Trial verliep door de zenuwen niet geheel vlekkeloos. maar op de 1000m revancheerde zij zich door 2 seconde onder haar Canadese PR te schaatsen waar ze uiteraard erg blij mee was.

Anna Eijsackers reed een goede time trial. Op de 1000m bereikte zij de B-finale, welke ze na een sterke rit ook won. Hiermee eindigde ze in het klassement als 3e van de dames junioren C. Ook Timo Boersema reed een hele goede wedstrijd. Naast een goede time trial, werd hij in de C-finale van de 1000m tweede in een nieuw persoonlijk record. Hij eindigde in het klassement als 1e bij de heren junioren C.

Ted Dalrymple moest in de halve finale op de 1000m vol in de ankers door een val van een andere rijder en kwam daardoor helaas ook zelf ten val. Na de val is hij uit de wedstrijd gestapt.

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords