Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsSkate nieuwsInschrijving zomertrainingen 2022

Inschrijving zomertrainingen 2022

Beste HVHW-leden,

Graag nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan de zomertrainingen die van medio april of begin mei zullen starten op de Wollebrand. Dit bericht is van toepassing op een ieder die valt onder de breedtesportgroep. (hieronder verstaan wij de pupillen, junioren, senioren en masters uit de breedtesportgroep). Dit bericht is niet van toepassing op een ieder die namens de TC een uitnodiging ontvangen voor het trainingsprogramma van de Rookies, Opleidingsgroep (OG), het wedstrijdteam (WST(+)) en de Topsportgroep (TSG).

Deelname aan de zomertraining is voor leden met tenminste één winter-trainingssabonnement (langebaan of shorttrack) gratis. Voor degene die als HVHW-lid alleen willen inline-skaten is een zomerabonnement vereist. Echter in allebei de gevallen zal iedereen zich eerst moeten inschrijven! Dat kan vanaf 7 maart tot 22 maart aanstaande via het formulier op hvhw.nl of via het inschrijfformulier:Vorig jaar bleek het aantal inschrijvingen de capaciteit die wij konden plaatsen ruim te overtreffen. Indien dit jaar hetzelfde gebeurt, zal de commissie inline-skaten plekken toewijzen op basis van de datum van aanmelding voor de training. Hierbij verzoeken wij jullie vriendelijk om de bevestiging van de inschrijving te bewaren. Geen bevestigingsmail ontvangen = geen inschrijving!

Na afloop van de inschrijvingstermijn zullen de groepen worden ingedeeld. Voor de start van de trainingen zullen wij de inschrijvers informeren over de definitieve start van de trainingen.

Trainingslocatie en tijden:
De trainingen zullen plaatsvinden op het wielerparcours van Westland wil Vooruit in recreatiegebied De Wollebrand aan de Broekpolderlaan 14 in Honselersdijk. Afhankelijk van de belangstelling zal ook tijdens feestdagen en vakanties de training blijven plaatsvinden (onder voorbehoud van de beschikbaarheid van trainers). Medio September sluiten we het inline trainen af en gaan we ons weer voorbereiden op de opening van het schaatsseizoen begin oktober.

Trainingstijden:
Maandagen
18:30-19:30 inline-skatetraining deelnemers jeugdskeelercup en jeugdige wedstrijdrijders (jeugdgroep 6 t/m 13 jaar, niet Rookies)
19:30-20:30 uur: inline-skatetraining junioren t/m masters 

Vrijdagen
18:30-19:30 inline-skatetraining jonkies (jeugdgroep 6 t/m 13 jaar)
18:30-19:30 inline-skatetraining deelnemers jeugd skeelercup en jeugdige wedstrijdrijders (jeugdgroep 6 t/m 13, niet Rookies)
19:30-20:30 uur: inline-skatetraining junioren t/m masters 

Materiaal:
Voor de jeugdgroepen tm 13 jaar is tijdens het skeeleren het dragen van elleboog-, knie-, polsbeschermers en een helm verplicht. Voor de junioren en ouder is tijdens het skeeleren het dragen van elleboog-, knie en polsbeschermers aangeraden maar is het dragen van een helm verplicht.

Sporten maakt dorstig! Een bidon met water en je naam erop meenemen is daarom heel verstandig!

Om kwalitatief te kunnen en leren skeeleren trainen wij met lage skateschoenen. Zie ook onderstaande afbeelding. Alleen voor de allerjongste pupillen tot circa 8 jaar maken wij hierop – na overleg – eventueel een uitzondering!


Maximale wieldoorsnede:
Masters, Senioren en Junioren A, Junioren B - 110 mm*
Kadetten en Pupillen 1 - 100 mm*
Pupillen 2, 3 en 4 - 90 mm
*Voor KNSB marathons is de maximale wieldoorsnede van 125 mm toegestaan. Dit is alleen van toepassing voor de volgende categorieën; Masters, Senioren, Junioren A, Junioren B en Kadetten. 

In principe sporten we altijd in clubkleding van HVHW. Dat draagt niet alleen bij aan het clubgevoel maar daarmee doen we ook recht aan de sponsors van onze vereniging. Zonder hun kunnen de activiteiten die we organiseren niet mogelijk maken. Net als dat voor het schaatsen geldt is het prettig om te skaten in nauw op het lichaam aansluitende kleding.
Heb je iets nodig neem dan even contact op met de kledingcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doelgroepen
De zomertrainingen zijn bedoeld voor hardrijdende jeugd en volwassenen. Hoewel ze open staan voor de jongste jeugd vanaf 6 jaar vinden we het belangrijk dat deze jongste kinderen redelijkerwijs in staat zijn om een inline-skate les / training van ongeveer een uur te kunnen volgen. 

Wedstrijden
Voor de “fanatieke” inline-skaters is het mogelijk mee te doen aan regionale wedstrijden. Regionale wedstrijden worden georganiseerd door de Oomssport Skeelercup. Die zijn er voor de jonge pupillen tot aan de masters. Zelfs voor de allerjongste worden er mini-wedstrijden georganiseerd waarbij plezier en het opdoen van ervaring centraal staan.
Het is voor deelname aan deze regionale competitie wel van belang dat je in het bezit bent van een wedstrijdlicentie (via mijn.knsb zelf aan te vragen) en dat je voldoet aan de gestelde kleding- en materiaaleisen. Wil je een keer meedoen met een wedstrijd, dan kun je ook een daglicentie aanvragen en mogelijk een transponder huren.

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen stel die dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij hebben er zin in!

Met sportieve groet,
Commissie Inline-skaten

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords