Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeShorttrackShorttrack NieuwsWoensdag 21 februari geen shorttracktraining

Samantha Ende Bokaal - Shorttrack CK

Samantha Ende Bokaal.
[Pupillen] Clubkampioenschappen Shorttrack

MTH 9275S---

 

MTH 9253---

Wat ’n happening deze maandag avond de 17e maart!

samantha-spiegelWij begonnen deze ClubKampioenschappen met één minuut stilte voor ‘onze’ Samantha, waarbij ’n ieder nog eens de mooie maar ook minder mooie herinneringen aan haar kon ophalen en even bij 'stilstaan'. Iedereen was muisstil en je kon aan de koppies van sommige kinderen zien dat ze het er nog best moeilijk mee hadden.

Goed dat hier zo mee wordt omgegaan. 

Hierna mocht er voor tien minuten worden ingereden en kon men alvast wat gaan wennen aan het ijs.

Per slot moesten toch eerst alle spiertjes losgereden en warm gedraaid worden om uiteindelijk het ‘toernooiveld’ te kunnen gaan betreden!

Kleurijke Helmcaps voor de aankomst en tijdregistratieIedere deelnemer had zijn cap met nummer opgedaan en dat alleen al was ’n mooi en kleurrijk gezicht.

opzetten rondebord een hachelijke zaakDe 'regelaars' waren de machine aan het opstarten en dat was 'n mooi gezicht vanaf de tribune. Van het start pistool werd de loop schoongemaakt en werden de kogels geladen en klaargelegd, ene Bert die hoog in de trapeze bezig was om het elektronische ronde bord aan de gang te krijgen, wat hem uiteindelijk ook lukte! Waarbij 'die lange'...., Arnoud de ladder op het gladde ijs moest vasthouden, fietsen kon hij maar dat hij overweg kon met 'n ladder, geweldig!!  Achter de jurytafel was Claudia druk bezig haar computertje opgestart te krijgen waarbij zij, voor dat de wedstrijden eigenlijk begonnen al back ups aan het maken was!! (vreemd!?) Het inschrijven en uitdelen van de caps werd overgelaten aan de dames Kristel van Wijk, Natasja van Lobenstein en Constanze Kluivers. Die elk uitgedeeld capje nog eens extra goed in de plooi vouwden. Het technische gedeelte kwam voor rekening van Michel van Hassel die met ’n hele doos draden en knoppen door de hal zeulde. Ook waren er scheidsrechters en klokkers van de KNSB. Enige ouders en de kinderen zorgden ervoor dat de kussens op hun plaats kwamen. Zo had ieder zijn taak en liep het deze avond werkelijk op rolletjes of moet ik schrijven...., gleed het op 'ijzertjes'?

De jongste pup;illen in hun onderlinge strijdGoed georganiseerd met 'n strakke regie, waarbij ’n hele dikke pluim voor alle regelaars/organisatoren. Het was één goed geoliede machine.

Dit ging ’n grandioos feestje voor de jeugd worden, geweldig hoe zij zich deze avond hebben vermaakt. Zo moet het en zo zien we het ook graag.

HeatboxNa de tien minuten inrijden werd er op de 'vuzvuzela' geblazen en moest iedereen van het ijs....., nu ging het dus echt beginnen! Strakke witte gezichtjes in de heat box en daar gingen de eersten het ijs op.

Geweldig wat ’n mooie wedstrijden hebben deze jeugdige shorttrackers laten zien aan het grote publiek. Opa’s, Oma’s, Vaders en Moeders, Ooms Tantes de hele santenkraam was uitgelopen uit alle hoeken en gaten waren ze naar de ijsbaan gekomen om dit spektakel mee te mogen maken.

SpeakerIedereen heeft zijn uiterste best gedaan en met veel muziek werd het ’n heerlijk avondje. Ook namens de speaker die ’n iedereen opzweepte naar grote hoogten! Wat kon die man (lullen) praten zeg! Waar die het vandaan haalde ik weet het niet maar zijn klep stond geen moment stil, g e w e l d i g ! En of je nou winnaar of verliezer werd, het bleef gezellig er werd veel gelachen en op het einde van deze geslaagde avond was het als vanouds....., met de (sport) schoenen aan op het ijs en lekker dollen met z’n allen.

Het publiek heeft zich erg goed vermaakt dankzij onze jongens en meisjes.

Als verassing had de familie van Wijk, Arnold en Kristel enige uurtje achter het gloeiend hete fornuis doorgebracht en pannenkoeken staan bakken voor onze helden. Ze kregen allemaal zo’n lekker rond ding met poedersuiker. Tsja wie lust dat nou niet?

Alsnog namens alle deelnemers bedankt, het was weer heerlijk smullen geblazen!

Laatste onderdeel van deze avond, iets waarvoor de hele avond met bloed, zweet en tranen was gestreden! De medailles zouden uitgereikt gaan worden!

Uitreiking Voor de pupillen waren er weer die mooie grote  plakken, met de afbeelding van Samantha, die eigenlijk iedereen wel graag in zijn prijzenkastje wilde hebben! Voor de junioren waren er meer de ‘gewone’ medailles die allemaal uitgedeeld en omgehangen werden door Silvio Ende, de vader van Samantha. Hij en zijn vrouw Manuela waren er deze hele avond bij, waarbij zij het soms best moeilijk hadden. Maar hun aanwezigheid werd door iedereen erg gewaardeerd!

pup3 meisjes pup2 meisjes pup1 meisjes

1e. Emma Noz CK
2e. Anna Eijsackers
3e. Amber van der Meijden

1e. Meryem Celik CK
2e. Fay Persoon

1e. Georgie Dalrymple CK
2e. Emma Mousset
pup1 jongens pup2 jongens  pup1 jongens
1e. Timo Boersema CK
2e. Joppe Boersema
3e. Tych Mousset
1e. Ted Dalrymple CK
2e. Paddy Smit
3e. Jesse Duijnisveld
1e. Armand Broos CK
2e. David Eijsackers
3e. Niels d' Huy 
Dames heren

1e. Senioren: Eva van Rheenen-Riemersma
1e. Junior B: Avalon Aardoom
1e. Junior C: Danique van Lobenstein
2e. Junior C: Demi Exterkate

1e. Junior C: Max van Wijk
2e. Junior C:  Remon Broos

 

Uiteindelijk zijn onze jeugdige strijders na deze geweldige avond tevreden en moegestreden naar huis gegaan en hebben zij op ’n mooie en geslaagde avond terug kunnen kijken.

Waarbij ik allen dit ingezonden berichtje niet wil onthouden!

Beste iedereen,

ik vond de wedstrijden gisteranavond sportief en gezellig. Heel leuk dat de DKIJV-ers ook mee mochten doen. Complimenten en dank aan alle vrijwilligers. Je moet nooit iemand apart noemen maar toch een uitzondering voor de speaker, het maakte de wedstrijden extra spannend.

met vriendelijke groet,
Rob Kleiweg (vader Joppe)

 Alle foto's van deze avond zijn HIER te bekijken

Uitslagen Samantha Ende Bokaal Shorttrack

 

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords