Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeShorttrackShorttrack NieuwsDylan Hoogerwerf 2e Starclass junioren Mannheim

Een geslaagde KNSB Clubtour 2014

Thumbnail imageAfgelopen woensdag 19-11-2014 volgenden diverse kinderen en ouderen de KNSB Clubtour bij HVHW. De Clubtour is een initiatief van de KNSB in samenwerking met verenigingen om op laagdrempelige wijze kennis te maken met shorttrack. Zo is de clubtour gratis en krijg je shorttrackschaatsen en beschermingsmateriaal gratis te leen.

Jeugd uit Gouda, Delft, Zoetermeer, Rotterdam en uit de wijde omgeving van Den Haag en het Westland volgenden met plezier de clinic en ervoeren dat krappe bochten lopen wel even wat anders is. O.a. Slalommen, starten, en op 1 been kwamen aanbod net als de populaire wedstrijdjes.

Uiteraard kwamen er maar een paar aspecten van het shorttrack tijdens het uur voorbij. Door 4 echte shorttracklessen te volgen kan je een beter oordeel vellen of deze tak van sport een welkome aanvulling is op je activiteiten.

Kon je niet bij de clinic aanwezig zijn maar lijkt het jou ook leuk om 4 proeflessen te volgen dan met je net zo welkom. 
Een ieder kan zich inschrijven via http://www.hvhw.nl/4proeflessen

Iedereen is welkom, Je hoeft nog niet te kunnen schaatsen al is dat natuurlijk wel een voordeel. Leeftijd vanaf ~6 jaar. Het maakt niet uit of je al lid bent bij een andere vereniging. Mee trainen kan altijd. Voor HVHW leden zijn de proeflessen gratis. Niet HVHW-ers die na de proeflessen lid worden wordt het proefles geld in mindering gebracht op het lidmaatschap en krijgen een gratis HVHW clubjack.

 

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords