Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeShorttrackShorttrack NieuwsWorldCup Shanghai, brons voor Lara, Adwin en Dylan

Dylan Hoogerwerf Nederlands Kampioen Shorttrack 2017

Thumbnail image

Dylan Hoogerwerf pakte in Amsterdam tijdens het NK Shorttrack 2017 de Nederlandse titel voor Sjinkie Knegt en Daan Breeuwsma. Bij de Dames maakt Suzanne Schulting haar favorieten rol waar. Zij won alle afstanden. Lara van Ruijven verscheen zaterdag nog aan de start maar moest zich nood gedwongen op de 2e wedstrijddag ziek afmelden.

Nederlands Kampioen Dylan reed op de 1e afstand naar de 5e plek maar de 21-jarige Westlander pakte op de 500m het zilver. Zowel op de 1000m als de 3000m pakte Dylan het goud en daarmee de Nationale titel

Voor de uit Monster afkomstige Adwin Snellink verliep het toernooi een stuk stroever. Op de eerste afstand liep hij tegen een gele kaart op en daardoor geen uitslag. Op de 500m belande hij met een 4e plek net naast het podium, Met een 8e plek op de 1000m en een 6e plek op de 3000m beland Adwin op de 7e plaats in het eindklassement.

Juniore Avalon Aardoom reed een uitstekend toernooi. Donderdag had zij zich al voor het WK junioren geplaatst en ook tijdens het NK shorttrack wist zij alle andere junioren in het klassement achter zich te laten. Avalon pakte de 4e plaats in het eindklassement, direct achter de toppers Suzanne Schulting, Yara van Kerkhof en Rianne de Vries.

Kay Huisman (junior A) reed net als Avalon een goed toernooi. In het algemeen klassement belande Kay op de 17e plaatst bij de junioren eindigde hij als 6e.

 

 

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords