Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeShorttrackShorttrack NieuwsJeugd Olympische Spelen: Georgie Dalrymple wint zilver op 500m

Bormio - Alta Valtellina Trophy

AltaValtellina0809De heenreis verliep enigszins problematisch. Na ongeveer 300 km brak er een bevestigingsbout van de uitlaat. Gelukkig was er een andere automobilist in de buurt met gereedschap en een passend boutje. In Italië loodste Tom-Tom ons over de Passo di Stelvio. Helaas bleek die vanwege hevige sneeuwval afgesloten te zijn. De alternatieve route via een toltunnel bleek open tot 8 urr 's avonds. We waren er 5 minuten te laat. Nog verder omrijden dus en toch via een andere pas, waar inmiddels ook een lading sneeuw was gevallen door naar Bormio. In de afdaling maakte de auto vanwege de gladheid een pirouette. Bij het in de juiste richting zetten van de auto, raakte deze met een wiel in een greppel. Gelukkig was er een Italiaan met een sleepkabel in de buurt, die de auto eruit kon trekken. Nog even een flinke omleiding en we arriveerden om half elf in het hotel, alwaar we nog werden voorzien van een paar lekkere broodjes. Tot zover de voorbereiding.
Over het toernooi zelf kan ik kort zijn. Het was fantastisch georganiseerd. Er deden ruim 200 deelnemers mee uit 17 verschillende landen. Liduina was de enige Nederlandse deelnemer. Op de 1500 meter in de kleine finale werd ze gehinderd door een tegenstandster, kwam ten val, maar werd zelf gediskwalificeerd. Filmbeelden wezen uit, dat het dit keer eigenlijk niet haar schuld was. Op de 500 meter reed ze bagger volgens eigen zeggen. Op de 1000 meter reed ze 2 volle seconden van haar PR af en vestigde daarmee en passant ook nog even een nieuw club record.

Uitslagen Alta valtellina Trophy 2008
Foto's Alta valtellina Trophy 2008 (Peter-Paul Verbeek)

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords