Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeShorttrackShorttrack NieuwsDylan zilver op 500m EK Shorttrack 2017

Jan-Ebele opgenomen in SNT

Jan-Ebele van der Ree in navolging van Leon van Oosten opgenomen in SNT
Bron: KNSB

Jan-Ebele van der Ree tijden KNSB-cup 1Hoogland (KNSB) – De topsportcommissie shorttrack heeft Koen Hakkenberg en Jan-Ebele van der Ree toegevoegd aan de ‘Samen naar de Top’–selectie (SNT) van de KNSB. Jessica Ausma is uitgenodigd om fulltime mee te trainen met de Nationale Trainingsselectie.

Hakkenberg (17) en van der Ree (18) waren al lid van de Nationale talentengroep (TLG). Beide shorttrackers zijn door het gewest Zuid-Holland voorgedragen om te promoveren naar de SNT. Op basis van deze voordracht heeft de Topsportcommissie Shorttrack hun prestaties bestudeerd (Koen voldeed aan de timetrial limiettijd 1000 meter en Jan Ebele voldeed aan de limiettijd 500 meter tijdens de Invitation Cup) en besloten hen toe te voegen aan de SNT.

Jessica Ausma (23), lid van de SNT-selectie, heeft bij de start van het seizoen laten zien bij de beste zes Nederlandse dames te horen. Bij de Invitation Cup eind september in Den Haag kwalificeerde zij zich via de timetrial voor het Nederlandse A-team. Daarom stelt de topsportcommissie haar in staat om full-time mee te gaan trainen met de Nationale Trainingsselectie. Margriet de Schutter (22) trainde op basis van haar resultaten in het voorgaande seizoen al volledig mee met de ploeg. Beide shorttracksters voldeden tijdens de timetrial in Heerenveen aan de door de topsportcommissie gestelde limiettijd.

De ‘Samen naar de Top’-selectie ziet er nu als volgt uit: Yara van Kerkhof, Jessica Ausma, Margriet de Schutter, Björn Postma, Leon van Oosten, Koen Hakkenberg en Jan-Ebele van der Ree.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords