Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeShorttrackShorttrack Nieuws4e KNSB Cup Leeuwarden 2012

Sara Rog verhuisd naar Heerenveen

Thumbnail imageSamen met Dennis Kruijswijk en Dylan Hoogerwerf, heeft Sara aan het eind van het seizoen een uitnodiging gekregen voor de Jong Oranje shorttrack selectie. Dennis en Dylan hebben besloten om in ieder geval voor dit jaar niet op deze uitnodiging in te gaan.  Sara heeft, o.a. met oog op kwalificatie voor jeugd Olympische spelen begin 2012 in Innsbruck, besloten om wel van de gewestelijke naar de landelijke selectie over te gaan.  

Alleen een belangrijke voorwaarde was wel dat ze moest overgaan naar 4 Havo. Toen midden juni duidelijk werd dat ze zou overgaan, is alles in een stroomversnelling gekomen. Binnen 2 weken is ze verhuisd naar Heerenveen, ingeschreven op nieuwe school, ingeschreven in de gemeente en ze traint nu volledig mee met de selectie.

Sara heeft een contract voor minmaal 2 jaar en zal naast veel trainen en de wedstrijden, hier in Heerenveen dus ook de Havo af moeten maken. Ze woont zelfstandig in het verzorgingstehuis Oranjewoud, waar nu ondertussen al meer dan 50 topsporters van verschillende disciplines (LB, ST, voetbal, turnen, bobsleeën, zwemmers, etc) tussen de ouderen wonen. Sara is hier met haar 15 jaar nu de jongste bewoonster, maar heeft steun aan de andere HVHW’ers Lois Kloor, Lara van Ruijven en Adwin Snellink. Zij waren vorig jaar geselecteerd voor jong Oranje en wonen nu al een jaar in Oranjewoud.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords