Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeShorttrackShorttrack Nieuws27th Trophée Leon Quaglia

27th Trophée Leon Quaglia

28th_annemiek (Custom)Chamonix, France
Aan de 27th Trophee Léon Quaglia namen dit jaar ongeveer 80 man deel. Net als in voorgaande jaren was op zaterdag de inschrijving, gevolgd door een gezamenlijke barbeque. Bij de hardloopwedstrijd werden op een nieuw parcours (de Brevent lift wordt verbouwd) voor HVHW podiumplekken behaald bij de senioren door Dick Verbeek (2 en eerste NL), meisjes B/C Lara van Ruijven (1), Tineke Groenewold (2) en de masters Peter-Paul Verbeek (2).
Bij het mountainbiken waren er prijzen voor de meisjes B/C Lara (1), Stefanie Dolfing (2) en Tineke (3). Tineke wist ondanks een val, waarbij ze een gebroken sleutelbeen opliep, de wedstrijd uit te rijden en werd net voor de finish voorbij gestoken door Stefanie. Bij de dames senioren werd Monique Kaufmann eerste. Bij 28th_peterpaul_para (Custom)de masters was de eerste plek voor Peter-Paul, die daarmee ook nog een duo paravlucht won. Liduina Verbeek eindigde zowel bij het lopen als het fietsen als vierde.
Ger Boelsma was zo vriendelijk om de gehele week de ijstraining te verzorgen voor de Nederlandse deelnemers, waarvoor dank. Als extraatje gaf Geert Blanchart (meervoudig Europees kampioen) ook een aantal nuttige aanwijzingen
Uiteraard waren er op vrijdag en zaterdag ook nog de shorttrackwedstrijden. Stefanie en Tineke konden helaas niet deelnemen door blessures. Bij de dames senioren eindigde Annemiek Gouwen als derde, bij de Junioren B/C werd Lara door de door haar na een spannende strijd gewonnen superfinale net voor Liduina eerste met een gelijk aantal finalepunten.
28th_cham_stef_lara_tineke (Custom)Sabine van der Wiel (4), Jessy Kaufmann en Kelvin van Ham vielen helaas buiten de prijzen.
De resultaten van alle deelnemers zijn terug te vinden in het protocol op www.shorttrackonline.info
Het klassement bij de meisjes B voor de Trophee Léon Quaglia werd gewonnen door Lara, met Liduina op de tweede plaats.
28th_cham_lara_Liduina (Custom)

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords