Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeShorttrackShorttrack NieuwsPrijs gemeente Westland voor Dennis Kruijswijk

Prijs gemeente Westland voor Dennis Kruijswijk

Thumbnail imageShorttracker Dennis Kruijswijk is afgelopen donderdag (16 februari) uitgeroepen tot Sporttalent 2011 van de gemeente Westland. Dennis was een van de vier genomineerden. Hij nam het op tegen Olivier Nass uit De Lier (triatlon), Mandy van den Berg uit Naaldwijk (voetbal) en Jim van der Zalm uit De Lier (biljarten). Dennis  kreeg de prijs op een sportgala in de nieuwe hal van Velo in Wateringen. “Bij ons om het hoekje”, aldus zijn moeder Jolanda de Bles.

Bij de feestelijkheden waren ook burgemeester Sjaak van der Tak en sportwethouder Jan Boogaard van de partij waren. Als gastspreker gaf Marc Lammers, oud-bondscoach van de hockeyers, acte de présence.

SporttalentVolgens Jolanda was het sportgala een heel gezellige bijeenkomst en was Dennis heel trots op zijn uitverkiezing. “Hij stond helemaal te stralen”. Dennis werd overladen met eerbewijzen, waaronder een mooie bokaal, een oorkonde en een ‘herbruikbare bidon’ waarin je drinken koel blijft.

Thumbnail imageJolanda Voskamp (langebaan) was genomineerd voor de titel van Sportvrouw 2011. Zij redde het niet. Ze had heel zware concurrentie van hardloopster Carla Ophorst (Honselersdijk), proftennisster Arantxa Rus (Monster) en triathlon-atlete Marianne Goijert uit Monster. De prijs in haar categorie ging naar hardloopster Carla Ophorst.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords