Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeSkatenIntroductie

hvhwdigiknop150INSCHRIJVING ZOMERTRAININGEN

Dit jaar biedt HVHW opnieuw een uitgebreid zomerprogramma aan om de conditie en techniek op peil te houden. Vele clubleden staan al in de startblokken om te beginnen aan het zomerprogramma. De eerste informatie is inmiddels gepubliceerd. Schrijf je snel in zodat de trainers zich goed kunnen voorbereiden!

Skaten in Westland en Den Haag

Skaten
Skaten/Skeeleren is een mooie sport die op vele manieren beoefend kan worden. Er worden vele evementen, zoals wedstrijden en toertochten, georganiseerd door de KNSB en regionale organisaties.
Wedstrijden worden gereden in de onderdelen Baan, Weg en Marathon. Er worden in deze onderdelen verschillende soorten wedstrijden verreden, zoals tijdritten, punten- en afvalkoersen en marathons. Ook voor de jeugd zijn er diverse wedstirjden. Zo organiseert het gewest Zuid Holland samen met Ooms skeelercup de
skeelercompetitie voor de jeugd.

Skaten = skeeleren. ‘Skaten’ is de officiele term voor wat in de Nederlandse volksmond ‘skeeleren’ heet. De KNSB hanteert de term ‘skaten’ omdat dit aansluit bij de internationale terminologie. Als HVHW willen we ons hierbij aansluiten.


Onze vereniging HVHW
Onze vereniging is al jaren fanatiek actief op skeelers. Onze skaters kun je ruwweg in twee groepen indelen. Naast de echte inline-skaters, is er een grote groep die het skaten gebruikt als voorbereiding op het schaatsseizoen. 
We verzorgen trainingen voor de jeugd (vanaf 6 jaar) tot aan de masters. Dit doen we zowel op recreatie-, wedstrijd- en topsport niveau. Iedereen kan op zijn niveau onder de juiste begeleiding met de sport bezig zijn. HVHW-ers doen op allerlei niveaus mee in inline-skate-wedstrijden, zowel regionaal als landelijk.

Trainen

Trainen doen we op de maandag- en vrijdagavond op het parkoers van WWV op de Wollebrand. Meer informatie hierover vind je in het zomertrainingsprogramma.


Skatecommissie
De skatecommissie is te bereiken via:
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter: @skatenHVHW

foto4
 
banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords