Inschrijving HVHW Clubkampioenschap Inline skaten

Op vrijdag 1 september rijden we het clubkampioenschap Inline Skaten. Dit clubkampioenschap staat open voor alle HVHW-leden. Er zijn in diverse leeftijdscategorieën prijzen te verdienen. We hanteren de indeling voor het Inline Skaten waarbij het geboortejaar en het geslacht bepalend is voor de wedstrijdcategorie waarin je wordt ingedeeld .
Er staan traditiegetrouw drie onderdelen op het programma:

  • 100m Sprint
  • Individuele Tijdrit
  • (Mini) Marathon

De lengte van het Marathondeel wordt op de wedstrijdavond bekend gemaakt zodat we rekening kunnen houden met de (weers)omstandigheden. En uiteraard zorgen we ervoor dat ook de jongste skaters dit onderdeel met plezier kunnen rijden. Sowieso geldt dat iedereen na de finish van de winnaar bij de eerstvolgende doorkomst ook finisht. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen verschillende categorieen eventueel gecombineerd worden in één startgroep. Dat heeft overigens geen invloed op de klasseringen binnen de eigen wedstrijdcategorie.

Als de jury na het laatste onderdeel de eindklassementen aan het opmaken is zal er nog demo "Relay Rijden" verzorgd worden.

Schrijf je vóór woensdagavond 30 augustus 20:00 uur in middels onderstaand formulier.

Op de wedstrijddag moet je om 17:00 uur je melden bij de wedstrijdorganisatie en ontvang je je leentransponder. De eerste rit start om 17:30 uur.

Heb je nog vragen stel die dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.