Reglement Combi klassement / Samantha Ende Bokaal:

 1. De Samantha Ende Bokaal is er alleen voor pupillen maar wordt afgeleid van het Combi clubkampioenschap welke voor iedereen (pup t/m masters) toegankelijk is. 
 2. Je moet zowel aan het clubkampioenschap Shorttrack (CK ST) en Clubkampioenschap Langebaan (CK LB) deelgenomen hebben.
 3. Het combi-klassement wordt opgemaakt op basis van de leeftijdscategorieen zoals die voor het shorttrack gebruikelijk zijn. D.w.z. twee langebaan pupillen categorieen wordt steeds gecombineerd met één shorttrack categorie.
 4. Jongens / Meisjes worden apart geklasseerd.
 5. Per discipline ST en LB wordt steeds per leeftijdscategorie een klassement opgemaakt.
 6. Voor dat de punten worden toegekend, worden de klassementen geschoond van rijders die niet aan beide clubkampioenschappen hebben meegedaan.
 7. In beiden geschoonde uitslagen worden de punten toegewezen: 0.9 voor plaats 1, 2 voor plaats 2, 3 voor plaats 3 etc. NB. In Langebaan uitslag op basis van totaaltijd van twee gereden afstanden. Bij gelijke tijd dan geeft langste afstand doorslag voor toe te kennen punten.
 8. Voor het combi klassement worden de behaalde punten in de twee disciplines opgeteld.
 9. Degene die het minste totaalpunten haalt per categorie wint het combi-klassement voor die leeftijdscategorie.
 10. Bij gelijke eindstand in de combi CK geeft de uitslag van de Superfinale of als deze niet door de betrokken rijders gereden is, de langste afstand van CK ST de doorslag (positie niet de tijd).
 11. Per combi-leeftijdscategorie worden er prijzen uitgereikt voor de eerste drie geklasseerden. Zij ontvangen hiertoe een speciale Samantha Ende Medaille.
 12. Voor de categorie Pup 1 (de leeftijdscategorie van Samantha Ende) worden twee wisselbokalen uitgereikt aan het winnende meisje en jongen.