Leon Spivakovskyi wint de HogeropBokaal 2023

Leon Spivakovskyi wint voor de 2e keer op rij de Brabander Hogerop Bokaal 2023-2024

 

6-7-2024 Honselersdijk,

Dit jaar vond de uitreiking van de Hogerop Bokaal plaats tijdens de HVHW clubdag op de Wollebrand. Vooraf waren er de clubkampioenschappen Inline en de ALV gehouden en na de uitreiking stond de Braadslee klaar vioor een heerlijk hapje een drankje en een ijscocar voor het toetje. 
Het eindpodium voor dit seizoen is: geworden 1. Leon Spivakovskyi   2. Celine v an Laar en Stan van der Knaap  3. Ize Schildmeijer.
Leon was blij verrast, hij had niet verwacht om nog maals de beker en het prijzengeld te verdienen

Het klassement kan je onder het shorttrackmenu vinden of klik hier.
Ook de PR's en clubrecords zijn bijgewerkt. ZIe je foutje geef het dan door op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Korte uitleg Hogerop bokaal
Hogerop bokaal Reglement
Eindscore hogeropbokaal 2024

Uitslag 20e Brabander Hogerop Bokaal 2024
HB2324winnaars
1e Leon Spivakovskyi
2e Stan vd Knaap & Celine van Laar
3e Ize Schildmeijer

Uitslag 19e Brabander Hogerop Bokaal 2023
HB2023 Leon
1e Leon Spivakovskyi
2e Jippe Alsemgeest
3e Roëll Köhler

Uitslag 18e Brabander Hogerop Bokaal 2022

1e Ellen Govaert
2e Jippe Alsemgeest
3e Hessel Veldhuizen

Uitslag 17e Brabander Hogerop Bokaal 2021

I.v.m. Corona zijn er geen wedstrijden gereden en daarom is de Hogerop Bokaal in 2021 niet uitgereikt

Uitslag 16e Brabander Hogerop Bokaal 2020

1e Olen Olsthoorn
2e Jeffrey Eijgermans
3e Zeb Olsthoorn

Uitslag 16e Brabander Hogerop Bokaal 2019

1e Zeb & Olen Olsthoorn
2e Jeffrey Eijgermans
3e Lindsey Eijgermans

Uitslag 15e Brabander Hogerop Bokaal 2018

1e Lindsey Eijgermans
2e Anna Eijsackers
3e Julian Ras

Uitslag 14e Brabander Hogerop Bokaal 2017

1e Zeb Olsthoorn
2e Boet Groenewegen
3e Nienke Burger

Uitslag 13e Brabander Hogerop Bokaal 2016

1e Timo Boersema
2e Niels Ras
3e Boet Groenewegen

Uitslag 12e Brabander Hogerop Bokaal 2015

1e Amber van der Meijden 
2e Emma Noz
3e Anna Eijsackers

Uitslag 11e Brabander Hogerop Bokaal 2014

1e Joppe Boersema
2e Amber van der Meijden
3e Anna Eijsackers

Uitslag 10e Brabander Hogerop Bokaal 2013

1e Timo Boersema
2e Ted Dalrymple
3e Max van Wijk

Uitslag 9e Brabander Hogerop Bokaal 2012

1e Esmée Messemaker
2e Ted Dalrymple
3e Georgie Dalrymple

Uitslag 8e Brabander Hogerop Bokaal 2011

1e Kay Huisman
2e Georgie Dalrymple
3e Ted Dalrymple

Uitslag 7e Brabander Hogerop Bokaal 2010
1e Dennis Kruijswijk
2e Danique van Lobenstein
3e Sara Rog

Uitslag 6e Brabander Hogerop Bokaal 2009

1e Jeroen Kruijswijk
2e Jessy Kauffman
3e Max van Wijk

Uitslag 5e Brabander Hogerop Bokaal 2008

1e Danique van Lobenstein
2e Dennis Kruijswijk
3e Dylan Hoogerwerf

Uitslag 4e Brabander Hogerop Bokaal 2007

1e Loïs Kloor
2e Mike Schepers
3e Jessy Kauffman

Uitslag 3e Brabander Hogerop Bokaal 2006

1e Peter-Frank van der Ree
2e Jaimy van Hassel
3e Dylan Hoogerwerf

Uitslag 2e Brabander Hogerop Bokaal 2005
1e Jan-Ebele van der Ree 
2e Lara van Ruijven
3e Natasja van Lobenstein

Uitslag 1e Brabander Hogerop Bokaal 2004
1e Natasja van Lobenstein 
2e Jan-Ebele van der Ree
3e Jessy Kauffman

 

Door Corona geen Hogerop Bokaal 2020-2021


25-3-2021 De Uithof, Den Haag

Dit jaar helaas geen uitreiking van de Hogerop Bokaal omdat er door Corona geen wedstrijden gereden konden worden .

Olen Olsthoorn wint de Brabander Hogerop Bokaal 2019-2020


5-7-2020 Bowling Westland, de Lier,

Olen Olsthoorn wint de Brabander Hogerop Bokaal 2020

Vorig seizoen moest Olen de de enorme beker, door een gelijke stand, delen met zijn ouder broer Zeb, Dit seizoen heeft Olen de beker helemaal voor zich met natuurlijk het bijhorende prijzengeld. Verleden jaar schonken de broers het prijzengeld aan het goede doel "Hartekind" waarvan clubgenote Avalon Aardoom, die zelf met hartklachten kampt, ambassadrice is.

 

Achter Olen werd Jeffrey Eijgermans 2e, Zeb Olsthoorn eindigde op de 3e plaats.

Het wedstrijdseizoen werd dit jaar abrubt bëindigd door het Corona virus, waardoor de laatste wedstrijden helaas niet konden worden afgewerkt. DIegene die ingezet had op een eindspeurt kwam bedrogen uit.

We beginnen het nieuwe seizoen 2020-2021 met een schone lei en heeft iedereen weer gelijke kansen. Voorwaarde om te winnen is natuurlijk meedoen met zoveel mogelijk wedstrijden en je zelf verbeteren. Je zelf verbeteren lukt het best door goed tijdens de trainingen op te letten en de oefeningen goed proberen uit te voeren.

Zeb en Olen Olsthoorn winnaars Brabander Hogerop Bokaal 2018-2019 


14-10-2019 De Uithof, Den Haag

Zeb & Olen Olsthoorn winnen de Brabander Hogerop Bokaal.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Hogerop Bokaal zijn er twee winnaars, bovendien zijn het ook nog eens broers van elkaar.

Danny Eijsackers reikte aan het einde van de maandagtraining de enorme beker uit aan de gelukkige winnaars die stonden te stralen. Net als wij hadden natuurlijk ook Zeb en Olen niet verwacht dat na een seizoen strijden ze op een gelijke stand zouden eindigen. Ook de 2e en 3e prijswinnaars straalden en zijn familie van elkaar. Jeffrey Eijgermans (2e) gevolgd door zus Lindsey Eijgermans(3e), en winnares van vorig seizoen maakten het podium compleet. Voor het eerst staan er 2 families met elk 2 rijders op het podium.

Na de prijsuitreiking werden wij aangenaam verrast door Zeb en Olen. Zij vertelden dat zij graag het prijzengeld wilde doneren aan een goed doel en wel stichting Hartekind waarvan clubgenote Avalon Aardoom ambassadeur is. Wij vinden dat een heel mooi gebaar en het geld laten overmaken aan de stichting Hartekind.

Danny Eijsackers houdt van elke wedstrijd alle tijden, pr's en cr's en podia bij en kent de rijders na iedere wedstrijd de juiste punten toe.  De punten verdien je door je zelf te verbeteren (persoonlijk record) je hoeft dus niet tijdens wedstrijden op het podium te eindigen om aan het eind van seizoen met de beker naar huis te gaan. 

We beginnen het nieuwe seizoen 2019-2020 met een schone lei en heeft iedereen weer gelijke kansen. Voorwaarde om te winnen is natuurlijk meedoen met zoveel mogelijk wedstrijden en je zelf verbeteren. Je zelf verbeteren lukt het best door goed tijdens de trainingen op te letten en de oefeningen goed proberen uit te voeren.

De eerste paar wedstrijden van het nieuwe seizoen zitten er al weer op, Zo was er in de zomer als het zomerkamp in Oberstdorf, de KNSB openingswedstrijd in Heerenveen en voor de pupillen de Hutspotcup in Leiden. Helaas geen Opening Games in Turnhout. Deze is helaas door omstandigheden komen te vervallen. De eerste regiowedstrijd uit de competitie staat op 3 november op de wedstrijdkalender.


Lindsey Eijgermans winnares Brabander Hogerop Bokaal 2017-2018


11-10-2017 De Uithof, Den Haag

Lindsey Eijgermans wint de Brabander Hogerop Bokaal.

Aan het begin van de tweede training van het nieuwe shorttrackseizoen reikte Danny Eijsackers de enorme Hogerop Bokaal uit aan winnares Lindsey Eijgermans. 2e werd Anna Eijsackers gevolgd door Julian Ras (3e). Lindsey kwam dit seizoen langzaam op stoom, maar... daarna denderde dit stoomlocomotiefje tot het einde van het seizoen door. Lindsey begon met een klein Pr in Turnhout maar tijdens de 1e regiowedstrijd wist zij zich niet te verbeteren echter vanaf dat moment was er geen houden meer aan. 2 Pr's in de 2e regiowedstrijd en vervolgens een monstorscore in de 3e regiowedstrijd bracht haar aan kop en heeft deze vervolgens niet meer afgestaan. Een wel verdiende overwinning.

De HB punten konden over 10 wedstrijden vergaard worden, waaronder de regiocompetitie wedstrijden en diverse nationale en internationale toernooien. Punten worden voornamelijk gescoord door je zelf te verbeteren (persoonlijk record) je hoeft dus niet tijdens wedstrijden op het podium te eindigen om aan het eind van seizoen met de beker naar huis te gaan. 

We beginnen het nieuwe seizoen 2018-2019 met een schone lei en heeft iedereen weer gelijke kansen. Voorwaarde om te winnen is natuurlijk meedoen met zoveel mogelijk wedstrijden en je zelf verbeteren. Je zelf verbeteren lukt het best door goed tijdens de trainingen op te letten en de oefeningen goed proberen uit te voeren.

De eerste wedstrijden zitten er al weer op, Zo werd door de junioren al de KNSB-cup 1 gereden en kan ook de Opening Games in Turnhout doorgestreept worden. Het programma van de regiocompetitite is nog niet in zijn geheel bekend maar zet 11 november (Alkmaar) in de agenda, zo ook 2 december (Dem Haag). De overige data zijn nog niet bekend of bevestigd. Zodra de data definitef worden zullen deze bekend gesteld worden.