7evenvoorLeven hvhw
Binnen en rondom een vereniging als HVHW hebben we helaas ook te maken met mensen die de diagnose kanker krijgen.

Alle reden om met een team HVHW-ers zondag 2 juni op de pedalen mee te (st)rijden tegen kanker tijdens de fietstocht van stichting Zeven voor Leven. Daarbij leggen we zeven keer een parcours van 20 kilometer af rondom Groesbeek. Een tocht van 140 kilometer dus, waarbij we ook nog eens 2.000 hoogte meters overwinnen.

Alles met als doel om geld in te zamelen voor onderzoek naar een vroegtijdige diagnose van kanker, een gerichte behandeling en het verbeteren van de vitaliteit van mensen met kanker ter voorbereiding op hun ‘volgende wedstrijd’ in hun strijd tegen kanker en bij de nazorg

.En jij kunt ons team daarbij op twee manieren ondersteunen:

  1. Door zelf mee te rijden. Welkom*. 
    schrijf je dan in op: https://zevenvoorleven.nl/zeven-voor-leven/classic/ kies voor Team en voer schaatsvereniging HVHW in.
    En neem dan ook contact op Willem de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  2. Het team van HVHW-rijders een duwtje in de rug te geven met een donatie. Alvast bedankt!
    Doneerlink: https://zevenvoorleven.nl/groepen/schaatsvereniging-hvhw-strijdt-op-de-pedalen-tegen-kanker/

Meer informatie over de stichting Zeven voor Leven, de besteding van donaties, de tocht zelf, hoe je kunt aanmelden om deel te nemen of om te doneren vind je via de pagina van het team van HVHW: https://zevenvoorleven.nl/groepen/schaatsvereniging-hvhw-strijdt-op-de-pedalen-tegen-kanker/