Kees d' Huy, Voorzitter:
Ik ben 51 jaar en werk als Business Director bij TNO. Sinds mijn vroege jeugd ben ik al helemaal gek van schaatsen. Vanaf het moment dat mijn kinderen Niels en Stijn bij HVHW zijn gaan schaatsen ben ik als trainer en commissielid actief bij de club betrokken geweest. Momenteel ben ik voorzitter van de Technische Commissie van HVHW waarin we gezamenlijk het sportieve beleid en coördinatie voor de verschillende schaatsdisciplines vormgeven. Denk bijv. aan talentontwikkeling, opleiding en bijscholing trainers; vernieuwing trainingsmaterialen en -faciliteiten. Daarnaast ben ik trainer van de HVHW Rookies en één van handklokkers in het HVHW juryteam. 

Als voorzitter van het HVHW-bestuur wil ik graag de continuïteit van onze mooie vereniging voor het komende decennium proberen zeker te stellen. Tegelijkertijd wil ik samen met de vele andere vrijwilligers blijven werken aan een hardrijvereniging waarin iedereen op zijn eigen niveau veilig én met heel veel plezier de schaatssport kan beoefenen. Zomer én Winter, van pupil tot master, en van recreant tot topsporter.

Steven van der Meijden, Penningmeester:
Ik ben 41 jaar en in het dagelijks leven financieel manager bij IW Zuid Holland. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van ES fiscale dienstverlening, dit bedrijf richt zich op het verzorgen van de boekhouding van met name ZZP'ers en VoF's. Hoewel ik zelf absoluut niet kan schaatsen, voel ik me via mijn dochter Amber, die met veel plezier bij de HVHW opleidingsgroep schaatst en skeelert toch zeer verbonden met HVHW. Zelf voetbal ik bij de veteranen van PGS/vogel, ik loop graag hard en daarnaast zit ik met regelmaat ook op de racefiets. Door mijn kennis op het gebied van financiën hoop ik op bestuurlijk niveau als penningmeester mijn steentje bij te kunnen dragen aan het welzijn van de vereniging.

 

Susan Eijgermans Secretaris:

 

Yvonne van ZIjp, Lid van Bestuur

 

Rodger Köhler, Lid van Bestuur