Zoals bekend stelt HVHW desgewenst een trainersvergoeding per verzorgde training beschikbaar. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van het feit of je wel of niet KNSB-gediplomeerd bent én of je over een geldige technisch kader licentie beschikt. Zo'n licentie is drie jaar geldig en indien je voldoende bijscholing hebt gevolgd kan deze opnieuw voor een periode van drie jaar verlengd woden. Ieder jaar dat je voor HVHW trainingen verzorgt mag je 1/3 van de licentiekosten desgewenst ook bij HVHW in rekening brengen. De trainers die ook coach- ativiteiten uitvoeren mogen de reiskosten naar wedstrijden buiten het gewest eveneens declareren op basis van kilometervergoeding.

Op verzoek van de penningmeester heeft het bestuur besloten om de wijze waarop deze trainersvergoedingen etc gedeclareerd worden te stroomlijnen. Dit beperkt de werkdruk van de penningmeester en bespoedigt de afhandeling van de declaraties. Vanaf heden kunnen deze maar op 3 momenten in het jaar gedeclareerd worden middels een standaard declaratieformulier. Dat wil zeggen in 2x in de winter: periode oktober tm december, en periode januari tm maart; en 1x in de zomer: periode april tm september. Afhankelijk van het type trainingen dat verzorgd is moet de betreffende commissie het formulier goedkeuren voordat de penningmeester overgaat tot uitbetaling.
Zorg ervoor dat indien je trainingskosten wil delareren dat je deze binnen één maand middels het declaratieformuler hebt ingediend. Formulieren die te laat worden ingediend worden niet meer in behandeling genomen. Wil je geen gebruik maken van trainersvergoeding en schenk je deze aan de vereniging dan kan je dat op het declaratieformulier kenbaar maken.

Download HVHW Declaratieformulier 2023-2024 

NB. Alle andere declaraties kunnen nog immer - voorzien van kassabon, betaalbewijs of factuur - direct ingediend worden. Uiteraard gaan we er ook hier van uit dat de betrokken commissie met de uitgave ingestemd heeft.
Heb je nog vragen nav. dit bestuursbesluit dan kan je die stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.